Missie

Bewogen door schoonheid!

 

Schoonheid waarnemen rondom me, zowel in de natuur als bij de mens kan mij enorm ontroeren.  Als ik zie dat mensen hun talenten kennen en gebruiken en hiermee pareltjes creëren verheugt mij dit enorm.

Mensen gelukkig zien op het werk en daartoe zelf een bijdrage leveren, houdt me al enige tijd bezig.  Het begon met mijn studie bedrijfspsychologie en mijn stage in het UZ Gasthuisberg waar ik geïntroduceerd werd in de wereld van HR.  Ik heb het geluk gehad met een aantal gerenommeerde personen te mogen werken die me de mogelijkheden lieten zien van een goed draaiend HR-beleid.

Doorheen mijn 20 jaar ervaring als HR-consultant is het steeds mijn betrachting geweest om mens en bedrijf op elkaar af te stemmen. Voor mij is het simpel: zet de juiste mens op de juiste plaats en laat ze dat doen waar ze goed in zijn en het zorgt voor mooie resultaten, zowel voor het bedrijf als  medewerker.   Wat me drijft bij dit alles is mensen begeleiden in de zoektocht naar zichzelf, hen leren dat ze fier mogen zijn op zichzelf en hen helpen om zichzelf te aanvaarden.  De focus op hun positieve punten is hierbij essentieel.

Ik heb de gave om de schoonheid te zien en zoek naar manieren om dit te laten floreren.  En als ik zie dat er niets gedaan wordt met deze schoonheid kan ik inzicht bieden en mogelijkheden aanreiken opdat personen en werkgevers deze een plaats geven en benutten zodat ze de nodige resultaten kunnen bereiken.

Waar wachten we op? Laten we samen op pad gaan, op weg naar geluk!

Shopping Cart