Particulieren

Herkent u 1 van deze problemen?

– U voortslepen naar uw werk
Niet de nodige uitdaging vinden in uw job
Stress ervaren omdat u voelt dat u uw job niet kan en schrik hebt om fouten te maken
– U niet op uw gemak voelen in de organisatie waar je werkt
– U in het algemeen slecht voelen op uw werk maar niet kunnen zeggen waarom
Niet weten waar u goed in bent maar daarentegen perfect kunnen beschrijven wat beter kan
U eigen zijn, hoe doe je dat?

 

Wilt u daarentegen:

Uzelf graag zien
Werkplezier
Succesvol zijn in uw job
Werk dat u energie geeft
– U als een vis in het water voelen op het werk


Met I Matter begeleid ik professionals om hun droomjob
te realiseren zodat ze meer gepassioneerd hun job
kunnen uitvoeren wat hen terug energie en zin  geeft in het leven.

Aanbod:

Rekrutering en selectie: heeft u moeite om de geschikte kandidaat te vinden of had u meer verwacht van de aangeworven kandidaat? Ik geef u advies op maat dat u helpt om de juiste persoon te vinden en te behouden.  Hierbij neem ik u mee doorheen het selectieproces en ga na hoe u dit proces binnen uw bedrijf kan aanpakken en/of verbeteren.

Sollicitatietraining: solliciteren is een vak op zich maar ik ervaar dat dit proces vaak verkeerd aangepakt wordt. Ik neem u mee doorheen de verschillende fase van een selectieproces: verkennen van de arbeidsmarkt, opmaak motivatiebrief en cv, voeren van sollicitatiegesprek.  De insteek waar ik van vertrek is u waardoor we beter op zoek kunnen gaan naar een job en een bedrijf dat matcht met uw profiel.

Realisatie van je droomjob : ik ga na wat u nodig heeft om uw droomjob te kunnen realiserenVertrekkende van een duidelijk beeld omtrent uw droomjob staan we stil bij de verschillende stappen die kunnen genomen worden.  We stellen een aanvaardbaar actieplan op wat u in staat stelt om uw droomjob te realiseren.

Profielschets, ontdek uzelf : een nieuwe job, een andere functie; hoe begint u eraan? En wat als u zelfs niet eens weet wie u bent, wat u kan en welke uw mogelijkheden zijn?  Ik bied hiertoe de oplossing: een volledige screening van uw persoonlijkheid en  uw competenties.  Het bestaat uit 2 delen; een persoonsprofiel en een beroepsprofiel.  Dit kan u helpen bij het maken van de juiste loopbaankeuzes.

Toon uzelf: twijfelt u aan u eigen, gelooft u niet in uw eigen kracht en onderschat u uw eigen kunnen dan bied ik u de mogelijkheid om te werken aan een positiever zelfbeeld. Dit kan onder de vorm van individuele coaching, workshops en groepstrainingen

Shopping Cart