Samen werkt

Deze week mogen mijn zus en ik ons verhaal doen in het Unizo-magazine. Het interview wat van ons is afgenomen, verschijnt in de editie van februari 2021. We zijn er erg trots op dat onze business en onze samenwerking extra in de verf wordt gezet.

Waar staan we voor?

Onder meer aan de hand van video pakt Inge Becks met haar bedrijf Connectu de interne en externe communicatie bij bedrijven aan. Dat gaat van het ontwikkelen van een bedrijfsimago om betere medewerkers aan te trekken tot presentatietechnieken om jezelf te verkopen bij vergaderingen. Ilona Becks van I Matter noemt zich dan weer de ambassadrice van werkgeluk. Ze ondersteunt bedrijven in het creëren van een aangename werkplek en helpt medewerkers plezier te vinden in hun job. Samen bieden ze bedrijven een totaalpakket aan: van het aantrekken van de juiste kandidaat tot het vergroten van de werktevredenheid en het behouden van werknemers. Die complementariteit vormde de trigger voor de samenwerking.

Samen werkt voor ons!

Het ‘samen’ werkt voor ons, juist omdat we familie zijn. We kennen elkaar door en door en begrijpen elkaar. Er zijn gelijkenissen, ook al verschillen we soms van zienswijze en manier van aanpak. Maar dat werkt juist aanvullend en complementair. En het is verrijkend omdat we daardoor van elkaar leren.

Wat kenmerkt ons?

Authenticiteit! Werken op maat! We vertrekken vanuit onze kennis en ervaring. Wij weten waarover we spreken. We hebben het zelf meegemaakt. Hierdoor begrijpen we onze klanten zeer goed. Dat is onze sterkte! Als we tips en adviezen geven is dit uit het echte leven gegrepen. We staven dit met allerhande theorieën ter ondersteuning. Hierdoor hebben we al vele klanten kunnen verder helpen en hen op weg gezet naar verbetering, hoop en goesting om er terug voor te gaan.

En voor dat geluk van anderen, daar doen we het voor!

Ik zou zeggen, lees het interview. De schrijver heeft er een mooi artikel van gemaakt.

En als we jou ook kunnen verder helpen, aarzel dan niet om ons te contacteren. We begeleiden jou via individuele (loopbaan)coaching, workshops en opleidingen. En dit kan ook online.

Ilona Becks – Inge Becks

ilona@i-matter.be – inge_becks@hotmail.com

0476/527253 – 0477/289994

1 reactie op “Samen werkt”

  1. Sounds great and inspiring! Niks werkt beter dan jezelf te mogen zijn en vanuit die plek ervaring en theorie samenbrengen, het beste van jezelf te geven met respect voor de perceptie en ervaringen van de anderen. Veel succes aan de zussen! Vind ik heel fijn om te lezen… xxx

Reacties zijn uitgeschakeld.

Shopping Cart