Bedrijven

Herkent u 1 van deze problemen?

Toenemende kosten door een stijgend ziekteverzuim
Matige productiviteit door personeelstekort of minder gemotiveerd personeel
Moeilijke zoektocht naar de geschikte werknemer voor uw bedrijf?

 

Wilt u daarentegen:

– betere prestaties
– hogere motivatie
– gezond personeelsverloop
– minder uitval door arbeidsverzuim
– meer rendement

 

Met I Matter begeleid ik bedrijven in hun zoektocht
naar de juiste match en adviseer ik hen hoe ze hun
talentvol personeel kunnen behouden en laten renderen.


Aanbod:

Rekrutering en selectie: heeft u moeite om de geschikte kandidaat te vinden of had u meer verwacht van de aangeworven kandidaat? Ik geef u advies op maat dat u helpt om de juiste persoon te vinden en te behouden.  Hierbij neem ik u mee doorheen het selectieproces en ga na hoe u dit proces binnen uw bedrijf kan aanpakken en/of verbeteren.

 

Meting en rapport:: Als u met uw bedrijf niet de nodige resultaten behaalt met uw personeel ga ik na hoe dit kan verbeterd worden. Ik start met een meting waarbij zowel de personeelsleden als de zaakvoerder betrokken worden. Deze meting verschaft een inzicht dat nodig is om te komen tot efficiënte oplossingen welke op hun beurt zorgen voor een optimaal personeelsbeleid  en een hoger rendement.

 

Personeelsbeleid op maat:: op basis van de resultaten van de meting wordt er gezien wat binnen het personeelsbeleid kan geoptimaliseerd worden met de focus op talent en het behoud van personeel. Wat is er nodig om de prestaties van medewerkers te verbeteren, hoe kunnen medewerkers groeien en zich verder ontwikkelen ten einde betere resultaten te behalen, hoe gaat men om met matig tot slecht functioneren van medewerkers,…
Dit zijn enkele thema’s die aan bod kunnen komen.

Dit kan d.m.v.:

  • Coaching:individuele coaching van personeelsleden die  weinig gemotiveerd zijn of minder efficiënt functioneren op de werkvloer
  • Opleiding: er worden methodieken, tools aangereikt die u helpen om op een pro-actieve manier problemen zoals ziekteverzuim en ongezond personeelsverloop te voorkomen en die tevens ingezet kunnen worden om uw personeelsbeleid te optimaliseren.
Shopping Cart