Aanpak

Mijn aanpak staat garant voor
efficiënte oplossingen en duurzame resultaten.

 

  1. Op maat werken: ik hou niet van een gestandaardiseerde manier van werken. Ik vertrek vanuit uw situatie en speel in op de gegeven probleemstelling, noden en wensen waardoor ik inzichten en oplossingen kan aanbieden die blijven werken.  Het programma dat ik aanbied verschilt afhankelijk van de vraag en is dus afgestemd op uw specifieke situatie.
  2. Toegewijd: als er zich een probleem voordoet op het werk zoals een medewerker die zich niet goed voelt op het werk of een werkgever die teveel kosten heeft door een ongezond personeelsverloop word ik geprikkeld om dit aan te pakken en te komen tot een doeltreffend resultaat.
  3. Gefundeerd: door mijn jarenlange ervaring in de HR-sector en vanuit eigen competenties heb ik een expertise opgebouwd die me toelaat om situaties en mensen snel en correct in te schatten. Dit in combinatie met mijn resultaatsgerichtheid zorgt ervoor dat ik werkbare en duurzame resultaten kan bekomen.
  4. Delen: vanuit mijn expertise wil ik tools en methodieken aanreiken waar mensen verder mee aan de slag kunnen. Zelfredzaamheid is één van mijn stokpaardjes.  Dit zorgt tevens mee voor het bestendigen van het bekomen resultaat.
Shopping Cart