Terugveren na moelijkheden en tegenslagen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
185

Ons welbevinden bevorderen is zeer belangrijk voor het individu.  Het draagt bij tot veerkracht.  Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress, tegenslag en moeilijkheden en helpt je om er beter mee te leren omgaan. 

Ik kan je hierbij begeleiden! Als psycholoog wil ik gewoon mensen verder helpen, hen terug gelukkig maken en vooral handvaten aanreiken zodat ze hun eigen welbevinden kunnen verbeteren.  Deze handvaten, in de vorm van advies en tips, zijn uit het leven gegrepen.  Ik weet hoe lastig het is om op een positieve manier om te gaan met de zoveelste tegenslag of moeilijkheid.

ik ging daardoor op zoek naar verklaringen en oplossingen, wat de aanleiding was van mijn online cursus “Terugveren na moeilijkheden en tegenslagen”. 

De cursus is opgevat als volgt:

  • In de 1e module ga ik na wat er gebeurt als we geconfronteerd worden met tegenslagen en moeilijkheden.  Vanwaar komen die negatieve en belemmerende gedachten? Onze hersenen spelen hierbij een cruciale rol.  
  • In de 2e module krijg je inzicht in je eigen veerkracht.  Hoe ga jij om met tegenslagen en moeilijkheden en op wat vlak kan je hulp gebruiken.  Dit is voor iedereen anders ook al zal je zien dat er bij verschillende mensen toch wat raakvlakken zijn.
  • Als we inzicht hebben in deze mechanismen wil ik je tips geven die je helpen om je veerkracht te verhogen.  Je leert hoe je er zelf voor kan zorgen dat je je beter in je vel voelt ongeacht welke tegenslag of moeilijkheid op je pad komen.

Veel plezier ermee!

Shopping Cart